by:Larm 2021 – Lokoy på Vulkan Arena

Lokoy @ by:Larm 2021. Foto: Johannes Andersen
Konserten med Lokoy og vennene hans ble en fest i rytmer, farger og fengende, dansbar pop.

Vurdering

Lokoy på by:Larm 2021 (Vulkan arena) 6/6Karakter 6

Lasse Lokøy aka Lokoy har virkelig funnet en formel som funker både på plate og live. Platen Badminton som han slapp tidlig i 2021 er fin, men Lokoy funker enda bedre fra scenen. Det er bånn pinne fra starten av, og det går ikke lang tid før Lokoy crowdsurfer. Publikum er med på notene og samspillet mellom de på scenen og publikum fungerer utmerket.

Uimotståelig miks av farger, lys og lyd

Det er en uimotståelig miks av farger, lys og lyd vi bys på. Selv løper, står, hopper og crowdsurfer Lasse Lokøy rundt i Swix-t-skjorta si og er kanskje den mest usannsynlige pop-stjernen du kan forestille deg. Ikke at jeg nødvendigvis tror han tenker så mye på akkurat det. Jeg tror bare han elsker det han driver med, og det skinner klart og tydelig gjennom at han koser seg voldsomt. «Dette va løye!», roper han på et tidspunkt.

Lasse Lokøy spiller bass, keyboard og synger. I tillegg har han med seg flere kjente navn på scenen på Vulkan. I bandet har han Emilie Østebø på gitar, vokal og keyboard. Ellers var Håkon Brunborg Kjenstad innom på bratsj, Mikhael Paskalev på vokal på låten «Why don’t you like me», og sist, men slett ikke minst, Safario på sang/rap.

Safario viser hva han kan.
Publikum i ekstase

Det danses, hoppes og synges stort sett gjennom hele konserten og når Lokoy meddeler at «vi nærme oss finalen» og Safario dukker opp på scenen på «Both Eyes», tar det HELT av. Her har Safario og Lokoy laget en av de mest catchy, dansbare og kule låtene som er laget på veldig lenge. Hvorfor det ikke er en mega-hit kan man rett og slett bare klø seg i hodet av.

Når det hele avsluttes med «GO CRAZY, GO STOOPID» er publikum helt i taket og ekstatiske. En bedre finale kunne ingen ønske seg, og duoen Lokoy/Safario er «a match made in heaven». Det er ikke det minste rart de har fått oppmerksomhet også utenfor landegrensene. Jeg tipper vi får se Lokoy, Safario og de andre vennene på en festivalscene til sommeren. I hvert fall hvis arrangørene skjønner sitt – og publikums – beste. Vi kårer herved konserten med Lokoy på Vulkan til den beste under årets by:Larm.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/390SLYy5gfx7IP53NU1UzZ» width=»100%» height=»80″ frameBorder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Alle foto: Johannes Andersen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*