by:Larm 2021 – Ash Olsen på Blå

Ash Olsen @ by:Larm 2021. Foto: Johannes Andersen.
20-årige Ash Olsen har potensiale til å bli noe stort.

Vurdering

Ash Olsen på by:Larm 2021 (Blå) 4/6Karakter 4

Det var sild-i-tønne-fullt på Blå på lørdagens utgave av by:Larm. Ash Olsen var dama som skulle underholde oss en halvtime framover. Med seg hadde hun en gitarist og en som sto for beats/backing fra Mac-en sin.

Og stemningen var det ikke noe å si på. Publikum responderte godt på Ash Olsen sine musikalske uttrykk. Et uttrykk som preges av tunge beats, tøff rap og sang i noen låter, men også mykere ting med spansk gitar, som i den fine og stemningsfulle «Wildin’». Det er en myk, følsom låt som – hvis det fantes rettferdighet i verden – burde bli en megahit.

«Jeg er jævlig fyllesjuk!» utbryter damen fra Fredrikstad, før hun begeistret ser utover publikum og sier «Halla, hele gjengen, jo». Det er tydelig at hun allerede har greid å bygge opp en liten fan-base.

Jeg syns musikken til Ash Olsen funker best på de litt mørke, tøffe låtene som i «Tuttifrutti». Det er for øvrig også tittelen på EP-en hennes som kom ut tidligere i år. Så vidt jeg kunne høre spilte hun alle låtene fra den. Hun spilte også noen flere rolige låter utover i settet, og selv om stemningen var stor, syns jeg ikke de fungerte like godt.

Ash Olsen har fått flere henvendelser fra plateselskap både i Norge og i utlandet, og det hersker ikke noen som helst tvil om at dama har potensial til å nå langt, også utenfor Norges grenser. Hun utstråler trygghet på scenen, lager gode låter og har framtiden foran seg. Vi gir henne en sterk firer på terningen.

Alle foto: Johannes Andersen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*