Chelsea Wolfe bød på hjemsøkende stemning på Rockefeller

På søndag ble Rockefeller forvandlet til en katedral av mørk, eterisk lyd da Chelsea Wolfe inntok scenen for en konsert som publikum vil huske lenge.

Vurdering

Chelsea Wolfe på Rockefeller 4 av 6Karakter 4

Åpningssporet for kvelden var også åpningssporet fra hennes nyeste plate She reaches out to she reaches out to she nemlig «Whispers in the Echo Chamber». Herfra og ut ble det en flott, minimalistisk kveld med hovedvekt av låter fra nettopp dette albumet.

På «Tunnel Lights» fylte Wolfes hjemsøkende og melankolske stemme rommet, og skapte den første av flere visuelt magiske øyeblikk. Atmosfæren i rommet var til å ta og føle på da hun beveget seg sømløst gjennom en setliste som også inkluderte favoritter som «16 Psyche» og «Flatlands», fra henholdsvis Hiss Spunn (2016) og Unknown Rooms: A collection of acoustic songs. Hver sang føles som en reise inn i følelsenes dyp.

Chelsea Wolfe på Rockefeller. Foto: Sadan Ekdemir
Overraskende ekstranummer

Men det var med det siste ekstranummeret at hun trollbandt publikum med den magien som bare Chelsea Wolfe kan, med et tilsynelatende spontant tillegg for kvelden; «The Liminal».

Men det var med det siste ekstranummeret at hun trollbandt publikum med den magien som bare Chelsea Wolfe kan, med et tilsynelatende spontant tillegg for kvelden; «The Liminal». Wolfes stemme svevde og dyppet, og bar publikum med på en bølge av rå følelser og sårbarhet. Den hjemsøkende melodien hang i luften lenge etter at den siste tonen var spilt.

Hjemsøkende

Chelsea Wolfes er en meget fascinerende artist, og hennes evne til å fremkalle dype følelser med musikken er et bevis på hennes kunstneriske evner. Kombinasjonen av hennes hjemsøkende vokal, atmosfæriske lydlandskap og stemningsfulle tekster skapte en opplevelse som virkelig flytter lytteren til nye steder.

Chelsea Wolfe skapte en magisk stemning på Rockefeller. Foto: Sadan Ekdemir

Chelsea Wolfe tok oss med på en reise gjennom skyggene av det menneskelige, og etterlot publikum både ekstatiske og bevegede.

Setliste Rockefeller

Whispers in the Echo Chamber

Everything Turns Blue

Eyes Like Nightshade

Tunnel Lights

16 Psyche

The Culling

Survive

Feral Love

House of Self‐Undoing

Salt

Unseen World

Place in the Sun

Dusk

Flatlands

Ekstranummer:

Be All Things

The Liminal (Skulle vært They’ll Clap When You’re Gone ihht setliste)

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*