Dig Deeper – Easy Were The Days (Before I Met You)

Bilde for bruk i artikkel
Dig Deeper har en klassiker på gang. Foto: Bandfoto
De norske hippie-rockerne i Dig Deeper er tilbake med nytt studioalbum, Easy Were the Days (Before I Met You). Det er en plate som vil favne bredt ut og som kommer til å være en helt naturlig del av sommerens første kyss, sommerens siste kyss og alt det som er i mellom. Her er det bare å leve livet eller la seg selv drømme seg bort.

Vurdering

Dig Deeper – Easy Were The Days (Before I Met You): 5/6Karakter 5

Dig Deeper var ikke et band som jeg kjente godt til fra før, men når de er på det sterke plateselskapet Vinter Records taler det for en spennende kvalitet og gnist.

Bandet har et tiår med turneer, festivaler, mange EP’er og tre anerkjente album bak seg, så de er helt klart et band som har fått for lite oppmerksomhet i min bok.

Bilde for bruk i artikkel

En moderne klassiker?

Easy Were the Days (Before I Met You) er en solfylt affære som bør gå på repeat i de sene nattetimene i vår og sommer.

Easy Were the Days (Before I Met You) er en solfylt affære som bør gå på repeat i de sene nattetimene i vår og sommer. Bandet er tydelig inspirert av varme dager i California og klassisk indierock fra det kreative 90-tallet.

Selve soundet som helhet gir meg en vibb fra Euroboys’ Soft Focus, som har blitt stående igjen som en selvskreven klassiker i nyere norsk musikkhistorie. Platen vil treffe fans av blant annet Neil Young, Euroboys, Townes Van Zandt, BigBang, og Torgeir Waldemar.

Du kan se videoen fra bandets låt «Cool Wind» Feat. Softride nedenfor.

Bandets beste plate

Platen vil treffe fans av blant annet Neil Young, Euroboys, Townes Van Zandt, BigBang, og Torgeir Waldemar.

Vokalist  Einar sier i pressemeldingen at bandet tok seg god tid i arbeidet med albumet. De lot melodiene modne og forsøkte testet ut forskjellige ideer over en lengre periode. Einar sier videre at platen er bandets beste så langt – noe som man ofte hører i forbindelse med lanseringer. Denne gang er vi skjønt enige med bandet!

Den 19. Mai har bandet release show på Parkteatret. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid!

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/7vydsmtYfpNYLmbLpBYhlh?utm_source=generator» width=»100%» height=»380″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*