Halie: ny singel og klar for Bergenfest

Den unge bergenseren slipper 22. juni ny singel og gleder seg til å vise frem splitter ny musikk på Bergenfest 2018.

Foto: Tuva Åserud

På en café i Bergen sentrum treffer vi Bergens nye popkomet; Hanna Emilie Grung, bedre kjent som Halie. Hun spiller denne lørdagen på Bergenfest 2018 og er veldig spent på å spille i hjembyen. Det er lett å glemme at artisten kun er 17 år, og fortsatt har ett år igjen på videregående, med tanke på både hennes vokal og suksess.

Gleder seg

Etter å opptrådt på Vill Vill Vest i fjor høst har det kun gått veien for artisten. Siden det har hun spilt hos blant annet Christine Dancke i P3 og på Skavlan. Nå skal hun opptre på Bergenfest 2018 og er spent på å få spille ved siden av artister hun ser opp til. – Det å dele scene med andre store norske artister er skummelt, men også veldig gøy! forteller 17-åringen og smiler. Selv om hun er ung og ny i musikkbransjen oppfører Halie seg svært profesjonelt og viser stort engasjement for sin musikalske fremtid. Hun synes det går fint å sjonglere skolegangen med musikkarrieren, men har mest lyst til å fokusere på musikken fremover.

Spesielt mye gleder hun seg til å spille i egen hjemby foran kjentfolk. Halie forteller at hun er veldig takknemlig for å kunne få spille musikken sin foran så store folkemengder som på Bergenfest. Det og også kunne få muligheten til å uttrykke seg gjennom musikk er noe hun verdsetter. – Jeg skriver sanger om det jeg føler. Det er så deilig å ha den friheten til å skrive sånn.

– Nei shit nå jeg har jeg sagt det fem ganger, men jeg gleder meg helt sykt til Bergenfest! Foto: Tuva Åserud

Ny musikk rundt hjørnet

På Spotify har Halie for øyeblikket kun to sanger ute, Youth og Echo. På lørdag er hun satt opp til å spille i hele 45 minutter så spørsmålet vi stiller oss er hvordan hun skal få det til. Halie forteller det er mye musikk hun har på lager og at hun gleder seg til at folk skal høre hennes nye sanger. 22. juni slipper hun også ny singel med navnet Holiday som hun gleder seg til å vise frem.

– Jeg gleder meg til å slippe og dele ny musikk. Dette er musikk jeg er stolt av. Håper folk er litt tålmodige med de nye sangene, siden jeg har bare to sanger ute så blir det ganske mange nye sanger. Men det skal gå veldig fint.

Se Halie spille på Bastionen klokka ti lørdag kveld på Bergenfest.

Foto: Tuva Åserud

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*