Harald Øhrn – Covid-22

Harald Øhrn, som er mest kjent for å ha vært med i det legendariske norske bandet The Aller Værste!, er ute med ny og meget aktuell låt.

Harald Øhrn utgjorde sammen med Ketil Kern, Lasse Myrvold, Chris Erichsen og Sverre Knudsen The Aller Værste! Bandet ga ut to banebrytende album i Materialtretthet og Disniland i de tusen hjem. Førstnevnte album har oppnådd klassikerstatus i norsk musikk. Øhrn har også vært med i andre band, som The Beste og Ratataboo!.

Nå er Harald Øhrn ute med en svært så aktuell låt om koronaviruset og hva det har gjort med oss. Øhrn nøyer seg ikke med å omtale Covid-19, han er også innom muterte varianter helt opp til Covid-22, som også er tittelen på låten. Det er både humor og en god dose samfunnskritikk i «Covid-22». Det merkes i tekstlinjer som: «Vi starta en dugnad/vi løfta i flokk/til de som ikke har/hadde fått nok/av å ta børen for oss som har/som alltid gir mindre enn vi tar.»

Nå er Harald Øhrn ute med en svært så aktuell låt om koronaviruset og hva det har gjort med oss

Selv sier Harald Øhrn at han aldri har sluttet å skrive låter, selv om det er lenge siden han har vært i rampelyset som artist. Når det dukket opp en situasjon som på samme tid er privat og angår oss alle («det rammet fattige så vel som rike»), ble det en gyllen mulighet til å skrive en låt med skråblikk på oss som samfunn under pandemien. Det har han fått til riktig så bra. Musikalsk sett er det bare stemmen til Øhrn og gitaren hans vi får høre, men det funker veldig godt. Videoen er også av det minimalistiske slaget.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*