Jon Stega er ute med første singel og musikkvideo

Jon Stega. Foto: Sindre Falk
Jon Stega er ute med sin første singel, med tilhørende musikkvideo, som soloartist. «Driftwood» er en nydelig og sjelfull låt, som vekker nostalgien i en. Den er ute på Stegas egne Nomed Records.

Jon Stega, eller Jon Ivar Stegarud, er kanskje kjent for noen fra bandene Killmotor Hill og Grapevine Springs (som for øvrig havnet på listen over våre favorittlåter fra Norge 2022). Nå har han startet sitt soloprosjekt Jon Stega, som er han, kassegitaren og munnspillet.

Coverart: Kristoffer Edvardsson

«Driftwood» er den første av to singler som gis ut før skiva slippes til høsten en gang. Et nakent lydbilde med en mic på gitaren, og en på vokalen. Pluss litt overdub og koring her og der. «Driftwood» er en låt om barndomsnostalgi og enklere tider på et vis.

Låta ble spilt inn på ei hytte i Telemark. Den er mikset hos Thomas Larsen i Fabriken Studios i Malmø og mastret hos Kristoffer Edvardsson i Hamburg. Det er også Kristoffer som har satt sammen den nydelige og nostalgiske musikkvideoen. Den ble spilt inn av Jon på mobil i fjor sommer. Sjekk den ut her!

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*