Julekalender, Luke 10 – Konsertåret 2017: Et bildeutvalg

Karpe Diem fylte Spektrum tre dager på rad.
Karpe Diem høyt hevet over de fleste.

Vår fotograf Johannes Andersen har oppsøkt mange konserter i løpet av året. Dagens luke er et tilbakeblikk på året som gikk, med bilder av lokale norske til store internasjonale band.

Her følger en visuell julekalenderluke fra 2017, som har gitt meg mange fine opplevelser også som fotograf. Bak luken skjuler det seg ett variert utvalg hvor jeg har valgt ett bilde fra januar til desember.

Vi starter med Green Day som gjestet Oslo Spektrum 25. januar.

Green Day fikk besøk av en stor fan på scenen. Link til flere bilder finner du her

I februar har jeg valgt å Vise frem ett bilde av Lindsey Stirling som gjestet Sentrum Scene 20. februar.

Full fart på scenen fra start til slutt. Link til flere bilder finner du her

Neste ut er Skunk Anansie som gjestet Sentrum Scene allerede 1. mars.

Skunk Anansie på besøk hos publikum. Link til flere bilder finner du her

I april kommer vi ikke utenom en liten hendelse som gikk over tre dager i Oslo Spektrum. Karpe Diem, Ingen over og ingen ved siden av. Her fra konserten 20. april.

Karpe Diem høyt hevet over de fleste. Bilder fra de to første konsertene finnes her og her

I mai skal vi også holde oss med en artist som har sitt opphav i Oslo. Turen har kommet til Øystein Greni som holdt en konsert med sitt soloprosjekt i Oslo Skatehall der han etter åpningen har tilbragt mange timer.

Øystein Greni på scenen i Oslo Skatehall. Bilder fra konserten finnes her

Juni bød på visse utfordringer da festivalsesongen var i god gang og jeg ikke var på mange konserter som ikke var en del av en festival.
Valget falt ned på en hyllest til Paul McCartney sin 75 års dag. Mange artister fra gressroten i norsk musikkmiljø deltok i hyllesten som fant sted på Rockefeller.

En storslått hyllest på Paul McCartney sin 75 års dag. Bilder finnes her

Det var faktisk ingen enkeltkonserter jeg var på i juli så valget falt da på konserten til Ina Wroldsen i forbindelse med årets sommerfest på Giske.

Et lyspunkt på en grå dag ytterst i havgapet. Bilder fra konserten finnes her

OBOS arrangerte i august en flott konsert på taket av Operaen. Fra dette arrangementet falt valget på konserten med Nina Persson i spissen for The Cardigans

God stemning på taket av Operaen Bilder fra konserten finnes her

I september besøkte Ane Brun Oslo Konserthus hvor hun stilte med Kringkastingsorkestret.

Kringkastingsorkestret dannet et fint bakteppe for Ane Brun i Oslo Konserthus. Bilder fra konserten er her

I oktober er en konsert med Comet Kid på ett fullsatt Parkteatret som har utmerket seg som ett høydepunkt denne måneden.

Hvor ellers enn ute blant publikum finner vi Andreas Kjøll når Comet Kid byr opp til dans. Bilder fra Parkteatret er her

Det nærmer seg slutten av denne kavalkaden gjennom konsertåret. Det er ett nytt band, men musikerne er kjente. Her er Paradise med Sivert Høyem i spissen fra den utsolgte konserten på Rockefeller i november.

Sivert Høyem sin stemme er ett kjent element som er lett gjenkjennelig gjennom hele konserten til Paradise. Bilder fra konserten er her.

Vi avslutter året med en konsert som ble holdt 1. desember i Oslo Spektrum. For de som ikke har fått det med seg så solgte Arif og Unge Ferrari ut arenaen hvor 8000 fikk med seg dette samarbeidet mellom de to artistene.

Full fest på gulvet da Arif og Unge Ferrari inntok Oslo Spektrum. Bilder fra konserten finnes her

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*