Kabia er ute med den følelsesladde debut-EPen Ambivalent

Bilder: Markus Gerrardo
Det som virkelig skiller Kabia fra den gjengse artisten i «gata» er optimismen. Han er overbevist om at hvis du legger inn arbeidet og jobber hardt så vil du nå ditt potensiale. Han har en ærlighet få andre har, og snakker kjærlighetens språk.

I 2013 bestemte Kabia seg for å satse på en karriere som artist. Musikk har alltid vært en del av hverdagen, men på det tidspunktet var det på tide å virkeliggjøre drømmene. Han ser musikkarrieren som en berg- og dalbane og nå er det på tide å virkelig entre «loopen».

Debuten oser av optimisme og medmenneskelighet. Kabia er rett og slett et menneske det er enkelt å bli glad i. Rytmene er dansbare, vokalen er fløyelsmyk og viben er likanes. Norge har få artister som beveger seg på en såpass internasjonal måte uten å ty til popmusikk. Jeg spår Kabia en lys framtid og mener at om du først tar steget og lytter, så blir du hekta. Ta steget!

Hør Kabia sin debut-EP her:

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/0jk9hhnDapgZJ03eoNxlh1?utm_source=generator» width=»100%» height=»380″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*