Mannen Med Yoen er ute med EP-en «Terningkast 1»

Foto: Tom Erik Høvring
På fredag slapp Mannen Med Yoen sin firespors EP med det treffende navnet Terningkast 1. Kan vel ikke være seg selv han sikter til, eller? Denne utgivelsen er trønder-rapperens største soloutgivelse til nå. Vi får servert en god dose selvironi over fengende boom bap beats.

«EPen fortsetter der MMYs singel «Rope» fra 2022 slapp. Denne gangen er det sosiale mediers delingskultur og menneskers trekning til å følge strømmen jeg trekker frem i lyset» – Mannen Med Yoen

Terningkast 1 tar Mannen Med Yoen oss med bak bildene og videoene som deles over sosiale medier, og påpeker at mediene de fleste av oss konsumerer daglig som oftest både er urealistiske og uoriginale. Han påpeker med sine rim og observasjoner at det er helt greit å være midt på treet.

Foto: Tom Erik Høvring

«I en tid hvor alle prøver å stikke seg ut i mengden har kanskje det å skille seg ut blitt den nye normalen?» – MMY

Tekstene hinter til at det har blitt populært å søke allerede opptråkkede spor i håp om å replikere andres suksess. Soundet på denne EP-en ligger et sted hvor tidlig 2000-tall med klassisk boom bap beats la seg, med en klassisk levering av tekstene. Mannen Med Yoen bruke mye humor for å fremme poengene sine. Budskapet i Terningkast 1 er såpass tydelig at det skal godt gjøres å miste tråden underveis. EP-en er i sin helhet produsert, mikset og mastret av trønderveteranen Beats by Rudebwoay (aka Echo Bravo)

Sjekk ut Mannen Med Yoen sin Terningkast 1 her:

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/2NTDS5PzqItZJvV04AtjjV?utm_source=generator&theme=0″ width=»100%» height=»352″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*