Ny låt fra Madrugada!

Foto: Knut Åserud

I dag slapp Madrugada låta Half-Light, som er skrevet til den kinoaktuelle storfilmen «Amundsen». Låten er deres første siden 2008 og høres ut som det Madrugada vi husker.

«Da vi ble forespurt om å lage musikk til denne historiske filmen, tenkte vi at det var en god anledning til å gå i studio og spille inn en helt ny låt. Vi har spilt mye sammen det siste året, og det føles godt å dele noe nytt med publikum som virkelig har tatt imot oss med åpne armer etter at vi fant sammen igjen», uttaler bandet.

Madrugada, velkommen tilbake

Half-Light har et drømmende og luftig lydbilde innblandet med Sivert Høyems enestående vokal. Nå har jeg ikke sett filmen enda, men ser for meg at låten er perfekt sammen med det kalde polarlandskapet. Når jeg først hørte låten ble jeg dratt tilbake til gamle dager med det samme. Madrugada låter fortsatt som seg selv, heldigvis, for det har vært et savn etter ny musikk fra denne kanten.

Nå har de resterende medlemmene endelig samlet seg igjen og det de leverer er av ypperste sort.

Madrugada ga seg midt i sin glansperiode. De var lenge for flere av oss noe av det beste Norge kunne by på. Det var en trist periode når Robert Burås døde og bandet tok avgjørelsen å legge ned på ubestemt tid. Nå har de resterende medlemmene endelig samlet seg igjen og det de leverer er av ypperste sort.

Et band som for lengst ble pennført i historiebøkene, med et comeback som mange har satt pris på. De solgte ut begge kveldene i Oslo Spektrum på under 48 timer. Akkurat nå er Madrugada på en utsolgt Europaturné før de tar fatt på festivalsommeren i Norge. Det er en glede å ha dem tilbake og vi ser frem til å oppleve bandet live under årets festivaler. Håper selvsagt også på enda flere låter, men først får vi nyte Half-Light.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/37K1SeLBAS8wo8uQVfSGrn» width=»300″ height=»100″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*