Ny singel fra Moddi: Tranøy fyr

Foto: Ådne Evjen
I fjor gikk Moddi pilegrimsleden fra Oslo til Trondheim, men tro ikke at artisten har ligget på latsiden når det gjelder å spille inn ny musikk. Nå er han ute med singelen «Tranøy fyr».

Dette sier Moddi om hvordan låten ble til: «Det var en av de kveldene. Midnattssola duppet i havet og klokka nærmet seg to. På bordet stod en halvtom rødvinsflaske, og to kassegitarer lente seg inn fra hver sin kant.»

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/track/1ZiY38qhaI4HF6lilr2FV8?utm_source=generator» width=»100%» height=»80″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture»></iframe]

Låten er en hyllest til det nord-norske, og Moddi sier at selv om han er senjaværing, er han mest av alt nordlending. Tranøy fyr ligger vakkert til på nordvestspissen av Hamarøya. Det er ikke bare Tranøy fyr som blir hyllet forresten:

«Latt mygga forsyne seg på Tana Bru
Kjenn Kvænangen krype seg under hu’
Se sola i havet på Tranøy fyr
og kjenn på ka vi betyr»

Som musikalske medhjelpere har Moddi fått med seg det fine koret Vokal Nord, samt musikerne Ida Karoline Nordgård (bass), Kristian S. Olstad (gitar) og Jakop Janssønn (trommer). Det har blitt en storslått låt som garantert kommer til å bli en konsertklassiker. Nå gleder vi oss til det nye albumet som Moddi har tenkt å slippe i løpet av våren.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*