PREMIERE: Charlotte Qvale – Not Gonna Die

Foto: Solveig Selj
I morgen slipper Charlotte Qvale sin ferskeste låt «Not Gonna Die». Hør den hos oss allerede i dag!

Charlotte Qvale skapte ståhei da hun albumdebuterte med Fire Dance With Me i 2014. Skivas tre singler var spillelistet på NRKP3 i 52 sammenhengende uker, og både albumet såvel som de påfølgende by:Larm-opptredenene høstet unison skamros fra anmelderstanden.

Så skjedde livet i noen år, hvilket det gjerne gjør, og det skulle ta noen år før Qvale var tilbake som musikkleverandør. Men i sommeren 2018 var hun tilbake, og har produsert pophåndverk på løpende bånd siden da. I morgen slipper hun sin syvende singelutgivelse, «Not Gonna Die».

«Pop som sjanger er ubeskrivelig tilfredsstillende»

«Not Gonna Die» handler om at man ikke behøver å være så redd for å kaste seg ut i kjærlighet, det er sjelden de fallene man dør av.

Den nye singelen utgis i samarbeid med Truls Dyrstad og David Atarodiyan i TRXD. Etter mange års samarbeid med venn/produsent Thomas Eriksen utforsker Qvale nå flere samarbeidskonstellasjoner. Arbeidet med TRXD har gitt frukter; «Not Gonna Die» er den ferskeste av flere låter trioen har laget sammen, og for tiden jobbes det intenst med en EP. Om prosessen og låta selv sier Charlotte følgende:

«Pop som sjanger er ubeskrivelig tilfredsstillende. Jeg kan sitte i studio i ni timer uten å kjenne at jeg holder på å få ryggprolaps av Fretex-sofaen til Truls og David, hjernen jobber på høygir og musikk-pingpongen mellom oss holder et sinnssykt tempo. «Not Gonna Die» handler om at man ikke behøver å være så redd for å kaste seg ut i kjærlighet, det er sjelden de fallene man dør av.»

I tillegg til arbeidet med EP’en er det også – sammen med booking-agent Jenny Ulleland – full fart med planlegging av konsertvirksomhet for vinteren og våren. Førstkommende konsert er Krøsset den 31. oktober.

https://soundcloud.com/charlotte-qvale/not-gonna-die/s-ynzHUz27HEm

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*