Debutalbum fra Daufødt!

Promobilde av Daufødt
Foto: Promobilde
Hardcore-punk kvartetten Daufødt slapp i dag sitt debutalbum 1000 Island via Fysisk Format.

Daufødt album 1000 Island cover

Etter flere smakebiter er endelig sørlandspunkerne i Daufødt i dag ute med skiva 1000 Island. Selv med å kun ha en håndfull låter ute har de høstet velfortjente lovord og ros i lang tid. De har rett og slett tatt undergrunnsscenen med storm. Daufødt består av Annika Linn Verdal Homme (vokal, tekster, og artwork), Eirik A. Reithaug (gitarist og låtskriver), Eskild Myvoll (bassist og låtskriver) og Mads Antosen Gerzic (trommeslager og låtskriver)

Illsint råhet

Punk-firkløveren har gjort seg kjent for sine ikoniske liveshow der den valkyriske scenekommandoen til frontkvinne og billedkunstner Annika Linn Verdal Homme forener oss alle i en brygg av blod, svette og hår(!).

Selv om bandet kommer fra det dypeste bibelbelte er det langt fra noen rolige salmer de serverer oss . Her er det knallhard hardcore punk i sitt ess! Punk-firkløveren har gjort seg kjent for sine ikoniske liveshow der den valkyriske scenekommandoen til frontkvinne og billedkunstner Annika Linn Verdal Homme forener oss alle i en brygg av blod, svette og hår(!). Undertegnede var så heldig å få se Daufødt live på by-Larm Black i fjor, noe som virkelig satte sine (positive) spor.

Ved å kombinere hardcorens raseri og hardtslående intensitet med punkens holdning og råhet, avslører 1000 Island et ungt band som er fast bestemt på å skape litt kaos i hver stinkende bar over hele kloden.

Så det er ingenting å vente på, skru volumet opp på brutalt og snurr skive! God helg!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*