Selvrealiseringsjag med Saint Best – Stay

Premiere: Suget etter det perfekte eller det gode humøret? Se musikkvideoen til låta Stay av Saint Best, her nå. La oss sløse litt tid!

Foto: pressefoto

Energisk synth-pop med inspirasjon fra nu-disco og new wave, som driver danseføttene avsted med tropiske percussion-beats og drevne synthesizere.

På den andre siden er låten også en påminnelse om at dersom du blir fanget i den endeløse jakten på selvrealisering, kan det hende at du aldri blir fornøyd med din eksistens.

Den København-baserte kvartetten slapp debuten «Need You Now» i 2016. Bandet ble dannet i en askesky, da deres tidligere øvingslokale brant ned sammen med alle deres instrumenter. De bestemte seg imidlertid for å se på brannen som en ny begynnelse, og de ødelagte gitarene ble erstattet med synther og samplere.

Leken og lett feelgood låt med perfekte dansbare beats. Vokal som synger om stress og mas i dagens samfunn og en naiv positivitet.

─ Denne låten er en snapshot. Suget etter å finne det perfekte øyeblikket og bli der. Dette sies selvfølgelig med litt ironi, for det perfekte øyeblikk er jo bare perfekt fordi det har en slutt. Jeg vil bli her for alltid, sier du gjerne, mens du vet at du sannsynligvis har lyst å stikke om en halvtimes tid. Og det er greit, så lenge du fikk den følelsen bare for et øyeblikk. På den andre siden er låten også en påminnelse om at dersom du blir fanget i den endeløse jakten på selvrealisering, kan det hende at du aldri blir fornøyd med din eksistens. Vi synes at det er viktig å noen ganger ta seg tid til å bare sløse litt tid.

[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/Yw4jsiaYcOU» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe]

Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*