Sheila Simmenes ute med låt å drømme seg bort med

Foto: Mariann Vik
I dag er Sheila Simmenes ute med ny låt fra sitt kommende debutalbum. «Anywhere You Go» handler om å være takknemlig for reisene vi har tatt i livet. Den er nydelig, lett og sindig med en fin blanding av jazz, soul, romantikk og varme toner. En søt og akustisk jazzlåt om livets små og store reiser, og hvordan det viktigste kan være hvem man har blitt ved turens ende.

«Jeg har vært så heldig som har kunnet reise til mange magiske byer og land rundt i verden. Jeg har latt meg forelske i steder, mennesker -og opplevd hvordan jeg selv blir sterkere og varmere for hvert møte», sier Sheila Simmenes.

Drømmen om å reise igjen

Det er fint med en liten og lett låt med søte minner om hva som har vært og som vil komme igjen.

«Anywhere You Go» starter med behagelige toner av fuglekviter før et herlig fingerspill på gitar overtar og sangen er i gang. Den nydelige vokalen til Sheila Simmenes, de fine tekstlinjene og de koselige tonene, fører oss lett til drømmene om å reise igjen. Det er noe å se frem til. Spesielt nå som vi er i en tid, hvor de fleste av oss har blitt isolerte uten muligheten og gleden av å kunne reise i over et år. Det er fint med en liten og lett låt med søte minner om hva som har vært og som vil komme igjen.

Den 30. april slapp hun den melankolske låta «Love Was Easy». Låta som er fylt med norsk-brasiliansk romantikk og lengtende rytmer, er et lite kjærlighetsbrev til alle forhold som ikke varte.

Slipper en låt i måneden mot albumslipp

«Anywhere You Go» er produsert av Bjørn Ole Rasch i Kongshavn Studio, med Jaran Gustavson og Roald Råsberg som studioteknikere. Den er mikset av Nils Wingerei og mastret av Morgan Nicolaysen. Vokal, gitar og perkusjon er spilt inn i Master Studio 112 i Rio De Janeiro med produsent Marcelo Frisieiro.

Besetning: Sheila Simmenens på vokal, Per Olav Kobberstad på 8-strengs gitar, Fredrik Sahlander (SAH!, LEO – Love Exit Orchestra JSM Trio) på bass. Jazz og soul-pianist Eirik Ask (Drango) på piano, Tore Bråthen på trompet, Veronica Andersen og Kristin Dahl som backing-vokal og brasilianske Robertinho Silva (spilt med flere av jazzens legender, som Peggy Lee, Gilberto Gil og Sarah Vaughan) på perkusjon.

Jazzmusikerne Simmenes og Kobberstad har turnert sammen i Norge og Brasil. De har komponert flere av låtene på den kommende plata sammen. Albumslipp ventes i november. Før det vil det bli sluppet en låt i måneden. Vi gleder oss.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/track/3Xg6nU6fIp0hNHGH6lt9hY» width=»300″ height=»380″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*