Singelslipp fra It Might Get Loud!

Foto: Promobilde
Alternativrock-bandet fra Trondheim gir i dag ut tredje og siste singel fra sitt kommende debutalbum.

Bandet It Might Get Loud har sine røtter i Kirkenes, men har i senere år endt opp med base i Trondheim. Kvintetten gjennomgikk noen endringer på vårparten i 2018, og består per dags dato av vokalist/gitarist Terje Ø. Dahlberg, trommeslager Didrik Wolfmann, bassist Arvid Lyngstad, gitarist Jon-Anders Garli, og keyboardist Erik Vincent Røgenes Robstad.

Dagens utgivelse er den første innspilte låten hvor samtlige overnevnte er med, og er den siste låten som gis ut før debutplata skal få se dagens lys. Utgivelsen er i samarbeid med plateselskapet VME.

Hva våren bringer

I Just Wanna Dance handler om å senke skuldrene noen hakk.

I Just Wanna Dance handler om å senke skuldrene noen hakk, og har i så måte en svært så tidsriktig tematikk. Innspillingen fant sted i Velvet Recording, med godt bidrag fra tekniker, produsent, og mikser Christer Krogh. Masteringen ble gjort av Nick Terry, mens Immanuel Eiersølmoen (fett navn!) har tatt seg av coverart.

Bandets tidligere utgivelser teller debutsingelen Beautiful Mind, en trespors EP med navn «Warning», og ytterligere to låter til etter denne som også vil finne veien til vårens debutskive. Vi ser frem til å høre hvor høyt det blir!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*