Låtslipp: Posthum – Lonewolf Unknown

Foto: Promobilde
Posthum gir ut første singel fra sin kommende fullengder. «Like Wildfire» gis ut 12 april gjennom Indie Recordings.

Ti år har gått siden Posthum ga ut sitt selvtitulerte debutalbum. Sist vi hørte fra kvartetten var i 2014, da de ga ut sin fjerde skive «The Black Northern Ritual». Etter europaturnéene som fulgte denne har Akershus-bandet ligget lavt for å jobbe med sitt nye album, og innspillingsprosessen av dette varte fem måneder fra og med januar i fjor. Dagens låt, Lonewolf Unknown, er en av de første nye låtene som ble skrevet, og er i følge bandet en av de mer melodiske sporene på «Like Wildfire».

Groovy og frittenkende

Det er vanskelig å ikke ønske mer av dette. Heldigvis er ikke ventetiden lang!

Lonewolf Unknown er et groovy og frittenkende stykke metall. Her er det åpenbart eksperimenteringsvilje i omløp, og rytmeseksjonene evner å fenge på overraskende måter. Lydbildet generelt har enkelte berøringspunkter med Ihsahn, hvilket åpenbart er positivt. Det er vanskelig å ikke ønske mer av dette. Heldigvis er ikke ventetiden lang!

Posthum består av Jon Skare (gitar/vokal/effekter), Mats Kjeserud (gitar), J.E Hektoen (bass) og Morten Edseth (trommer). Dersom låten under skulle gi mersmak, vil det være en mulighet til å se dem live på labelkvelden til Indie Recordings i forbindelse med årets Infernofestival. De skal da spille på Vaterland den 17. april sammen med nysignerte The New Death Cult og de albumaktuelle svenskene i Diabolical.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*