Sommerlig låt fra Masåva: Grønnøya

Foto: Margit Omholt
Bandet Masåva har sluppet to album, det selvtitulerte Masåva i 2018 og Er vi store nok nå i 2021. De to albumene har fått gode kritikker, og nå har bandet sluppet sin andre låt fra et kommende album. Låten er den lette og sommerlige «Grønnøya.»

«Grønnøya» er oppfølgeren til fine «Forglem meg ei,» og teksten er basert på sommerminner basert på bandmedlem og vokalist Selma French sine sommerminner med mormor fra nord.  Det var fra den gangen det ikke var bro over til Grønnøya, man måtte fire seg ned fra hurtigruta, for å parafrasere teksten.

Coverart: Solveig Wang og Selma French Bolstad

I et poetisk og vart uttrykk får Masåva oss i sommermodus, med bading og sankthansbål som noen av de tekstlige og stemningsfulle ingrediensene. «Vi har prøvd å dele saltvannssmak i munn, midnattssol og andre fragmenter av sommer, så langt det lar seg gjøre med takt og toner,» forteller hun.

Masåva består av Selma French, Solveig Wang, Martin Morland og Øystein Aarnes Vik. De er alle aktive i andre band som Fieh, Baharie, Frøkedal & Familien, Klossmajor, Nothing Personal, Selma French, Henriette Eilertsen trio, Morgonrode og Skadedyr.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*