Tons of Rock 2024: Thy Art is Murder med Tons of Crowdsurfing!

Foto: Luis Benitez
Med en vegg av brutalitet og ekstrem metal inntok Thy Art is Murder scenen på Tons of Rock-festivalen i Oslo med en intensitet som fikk selv de mest dedikerte metallhodene til å sperre opp øynene. Bandet leverte en opptreden med nådeløs lyd, rå aggresjon og utallige crowdsurfere.

Vurdering

Thy Art Is Murder på Tons of Rock 2024 5 av 6Karakter 5

Det australske metal-bandet består av Sean Delander og Andy Marsh på gitar, Jesse Beahler på trommer, Kevin Butler på bass, og Tyler Miller på vokal, etter at de skilte lag med tidligere frontmann CJ McMahon i 2023.

«Ny» frontmann

Live byr Thy Art Is Murder på en sonisk voldsbølge, og den «nye» frontmann Tyler Miller ledet an med sine demoniske growls og forrykende tilstedeværelse på scenen, mens gitarene til Marsh og Delander skapte en mur av lyd som fikk hele teltet til å dirre.

Brutalt og gøy

Bandets er kjent for sin brutale og kompromissløse tilnærming til deathcore-sjangeren, og på Moonlight-stage på Ekebergsletta klarte de å skape en atmosfære av ren aggresjon og energi som publikum tydelig viste at de satte pris på. Bandets hensynsløse sceneshow og dynamiske fremføring bydde på eim av kaos og destruksjon.

Da konserten nærmet seg slutten kulminerte den i en eksplosjon av lyd og råskap, og publikum lot seg rive med i en siste ekstase av ren crowdsurfende metal-kaos!

 

Thy Art Is Murder setlist @ Tons of Rock 2024

We Like to Party! (The Vengabus) (Vengaboys sang fra teip)

Destroyer of Dreams

Slaves Beyond Death

Death Squad Anthem

Make America Hate Again

Blood Throne

Join Me in Armageddon

Holy War

The Purest Strain of Hate

Godlike

Keres

Reign of Darkness

Puppet Master

 

Fotogalleri: Luis Benitez

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*