Spydeberg Rock 2023: dag 1

Åge Aleksandersen. Foto: Hans Martin Høydahl
Spydeberg Rock er en festival som foregår over to dager. Her er en liten smugkikk på hva vi fikk oppleve på første dag.

Fredag var en dag med stor musiklask bredde, alt fra Beathoven til Vassendgutane. Spydeberg Rock kan sine ting og arrangementmessig går ting på skinner. God mat og godt drikke er aldri langt unna, og ønsker en seg et litt roligere sted finnes det en street food-avdeling som funker veldig godt.

Fredag var i høy grad Åge Aleksandersen sin dag. Det var duket for både allsang og en god tur inn i Åge sitt låtunivers. Låtene hans er kjent for de fleste, og det med gjenkjennelsesfaktoren kan aldri undervurderes.

Girls Got Rhythm. Foto: Hans Martin Høydahl

Det var ellers mange spennende navn, både kjente, litt kjente og heller ukjente for undertegnede. Det bandet som imponerte aller mest var AC/DC-tributebandet Girls Got Rhythm fra Ukraina. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var spent, med et annet tributeband i friskt minne, men de her ga virkelig valuta for pengene og det var særdeles vrient og holde seg til å bare fotografere fra tre sanger i pit.

De bak Spydeberg Rock har greid det igjen synes jeg, et flott og knirkefritt arrangement i mine øyne. Du verden hvor godt det er å føle varmen, god musikk og høy stemning! Flere bilder og mer utfyllende stoff kommer senere, nå må jeg løpe for å rekke kveld nummer to.

Bildegalleri: Hans Martin Høydahl

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*