Svenske Flora Cash slipper sitt andre studioalbum

Foto: Daniel C. Shippey
Indiepop-duoen, og ekteparet, Flora Cash slipper i dag det nye albumet Baby, It’s Okay via Icons Creating Evil Art.

Forbes Magazine kalte singelen ”brilliant”og sa at det var «den mest spennende låta på radio det siste året».

Flora Cash består av ekteparet Cole Ramdall og Shpresa Lleshaj. De debuterte i 2017 med det kritikerroste albumet Nothing Lasts Forever (And It’s Fine). De har hatt stor framgang med låta «You’re Somebody Else» som er å finne på det nye albumet.

Singelen solgte til gull i USA, med nærmere 100 millionser streams, og gikk til topps på Billboards Alternative. Forbes Magazine kalte singelen ”brilliant” og sa at det var «den mest spennende låta på radio det siste året».

Låten har dukket opp i flere TV-serier, som Runaways, Locke & Key  og The Good Doctor. Duoen har også opptrådd på flere TV-shows som blant annet The Late Late Show With James Corden og Last Call With Carson Daly.

Nylig var Flora Cash på USA-turné sammen med Judah & the Lion og AJR. Nå har de  annonsert sin første headliner-turné i USA, med flere datoer i mars og april. De er også klare for å spille under Øyanatt 12.august på Ingensteds.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/051lhcIOZzCp58P4ixsB9K» width=»300″ height=»400″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*