Tons of Rock 2024: All them Witches bød på suggerende ørkenrock

All Them Witches @ Tons of Rock. Foto: Hans Martin Høydahl
Det ble en hypnotiserende opplevelse da det amerikanske bandet All Them Witches inntok scenen. Med sin unike blanding av psykedelisk rock, blues og stoner-elementer, tok bandet publikum med på en reise gjennom et musikalsk landskap av knuste drømmer og dystre understrømmer.

Vurdering

All Them Witches på Tons of Rock 2024 4 av 6Karakter 4

All Them Witches fra Nashville består av vokalist Charles Michael Parks Jr., guitarist Ben McLeod og keyboardist Allan Van Cleave. Bandet omtales ofte i sammenheng med band som Black Sabbath, Kyuss, Queens of the Stone Age for å nevne noen, og da forstår man at det ligger noen forventninger til bandet før deres sett på den siste dagen av årets Tons of Rock.

Rolig men effektfullt

Det er tydelig at å ha spilletid samtidig som Seigmen gjør at det er passe god plass i Moonlight-teltet. Amerikanerne er ikke de mest flamboyante på scenen, men det forventer man ikke fra «ørkenrockerne» heller.

Bandet bød på den suggerende «Saturnine & Iron Jaw», og denne la på mange måter grunnlaget for resten av konserten. Vokalisten og gitaristen, Charles Parks Jr., ledet an, mens resten av bandet skapte et lydbilde som var både atmosfærisk og kraftfullt.

Fishbelly 86 Onions

All Them Witches fremførte låter som «When God Comes Back» og «Diamond» med en kraftfull intensitet og lidenskap. Stemningen var tett og seig, og publikum ble som transportert til en annen virkelighet. Høydepunktet for undertegnede var liveversjonen av «Fishbelly 86 Onions».

Mestre

All Them Witches er mestere av sitt håndverk og en kraft å regne med i denne delen av rockescenen. Det var både mystisk, rått og sjelfullt.

 

Bildegalleri: Hans Martin Høydal

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*