Tons of Rock 2024: Better Lovers sparket Tons of Rock-publikummet i gang!

Better Lovers @ Tons of Rock 2024 Foto: Johannes Andersen
Et hardtslående stjernelag ga Tons of Rock-publikumet en real kickstart på festivalen. Det skal en god del til for å holde på interessen til tilskuerne med så få utgitte låter som Better Lovers har, men når de nye låtene er av en slik karakter så får man lett med seg publikum!

Vurdering

Better Lovers på Tons of Rock 2024 5 av 6Karakter 5

Better Lovers består av ingen ringere enn Greg Puciato på vokal (The Dillinger Escape Plan), Jordan Buckley på gitar (Every Time I Die), Steve Micciche på bass (Every Time I Die), Clayton Holyoak på trommer (Every Time I Die) og Will Putney (Fit for An Autopsy), også han på gitar. Etter at Every Time I Die ble oppløst fant denne gjengen sammen, og dannet Better Lovers. Bandet har så langt gitt ut en EP titulert God Made Me An Animal (2024).

Sterke bestanddeler

Vi kan ikke skrive om dette bandet uten å gå litt nærmere inn på et par av de bestanddelene som utgjør helheten av dette bandet. For de som ikke kjenner til Greg Puciato, så er han mildt sagt en mangefasettert musiker. Han er kjent for sin dynamiske tilstedeværelse i verden av alternativ og tung musikk. Han er blant annet hovedvokalist i mathcore-bandet The Dillinger Escape Plan, er en del av Killer Be Killed sammen med blant andre Max Cavalera og Troy Sanders, og har også en sterk solokarriere. Totalt sett kan man si at Greg Puciato fortsetter å flytte grenser og trosse forventningene med sin tilnærming til musikk og artisteri.

En annen bestanddel av bandet som bør nevnes er Jordan Buckley. Han er en mildt sagt en talentfull artist og musiker som er mest kjent for sin rolle som gitarist og grunnlegger av metalcore-bandet Every Time I Die. Buckley bidrar med aggressive riff, intrikate melodier og energisk scenetilstedeværelse. Buckley er kjent for sine ville og uforutsigbare liveopptredener, og har fått et sterkt navn på bakgrunn av sin råe lidenskap og dedikasjon til håndverket sitt.

Cirkle pits og crowdsurfing

Better Lovers startet settet med «Become so Small» og «Sacrificial Participant», og mer skulle ikke til før publikum var oppe i luften med crowdsurfing.

Better Lovers startet settet med «Become so Small» og «Sacrificial Participant», og mer skulle ikke til før publikum var oppe i luften med crowdsurfing. Vaktene fikk jobbe hardt for lønna med å berge kropp etter kropp over gjerdet tidlig på Onsdagen, mens det var «breakdowns galore» fra scenen. Her bør man også nevne at Tons of Rock muligens har de hyggeligste og mest profesjonelle vaktene som er å finne – maken til innsats med så brede smil skal man lete lenge etter

Selv om bandet ikke har mange låtene utgitt ennå, så kom de med en noen nye låter til Tons of Rock. Dette er materiale som lover meget godt – så her er det bare å glede seg til en fremtidig utgivelse.

Kort, men imponerende sett

Avslutningsvis spilte bandet to låter fra EP’en sin, nemlig «God Made me An Animal» og «30 Under 13», og dette var kickstarten vi trengte på festivalen! Fullt trøkk for et band som oser fare og forakt! We Love it!

Better Lovers setlist @ Tons of Rock 2024

Become So Small

Sacrificial Participant

Edward

Two Alive Amongst the Dead

Croc

The Flowering

God Made Me an Animal

30 Under 13

 

Fotogalleri: Johannes Andersen

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*