Tons of Rock 2024: Real fest med While She Sleeps!

While She Sleeps @ Tons of Rock 2024 Foto: Johannes Andersen
Med en eksplosjon av energi og lidenskap inntok While She Sleeps scenen på Tons of Rock på Ekeberg i Oslo og leverte en uforglemmelig opptreden for fansen, men la det ikke være noen tvil; While She Sleeps vant nok like mange nye fans i samme slengen.

Vurdering

While She Sleeps på Tons of Rock 2024 6 av 6Karakter 6

While She Sleeps består av Sean Long og Mat Welsh på gitarer, Aaran McKenzie på bass, Adam «Sav» Savage på trommer og Lawrence «Loz» Taylor på vokal. Sheffield-bandet viste seg å være en real kraftpakke med sitt intense og engasjerende sceneshow.

Karismatiske engelskmenn

Fra det øyeblikket de første tonene dundret ut gjennom høyttalerne, ble publikum fanget av bandets energi og rå kraft. Frontmannen Loz Taylor ledet an med sin kraftfulle vokal og karismatiske scenetilstedeværelse, mens gitarene til Aaran McKenzie og Sean Long skapte en vegg av lyd som fikk publikum til å hoppe og headbange i øyeblikkelig, og allerede på førstelåten, «RAINBOWS», fikk bandet satt publikum i gang med showets første (av mange) wall of death.

Samspill og samhørighet

While She Sleeps leverte en tight setliste fra sin nesten 20 år lange karriere, inkludert «SLEEP SOCIETY», «YOU ARE ALL YOU NEED» og » TO THE FLOWERS». Publikum lot seg gladelig rive med av bandets intense og lidenskapelige fremføring, og høydepunktet for undertegnede var uten tvil «Four Walls» der Taylor var ute i publikum til de fremmøttes store begeistring.

Det var ikke bare musikken som imponerte under konserten. Bandets samspill og dynamikk på scenen skapte en unik atmosfære av fellesskap og samhold.

While She Sleeps forlot scenen etter en energisk forestilling, og det var tydelig at bandet hadde gjort et uforglemmelig inntrykk på Tons of Rock-publikumet.

While She Sleeps setlist @ Tons of Rock 2024

RAINBOWS

SLEEPS SOCIETY

YOU ARE ALL YOU NEED

ANTI-SOCIAL

THE GUILTY PARTY

SELF HELL

Four Walls

Silence Speaks

TO THE FLOWERS

SYSTEMATIC

 

Fotogalleri: Johannes Andersen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*