Tons of Rock 2024: Palaye Royale ga fansen valuta for pengene

Palaye Royal @ Tons of Rock 2024 Foto: Johannes Andersen
Med en blanding av glam, punk og god gammel rock ‘n’ roll vant Palaye Royale nye fans på Tons of Rock. Med både stjerneglans og rå energi løftet de fansen på Ekeberg opp på glitterhimmelen for en stakket stund.

Vurdering

Palaye Royal på Tons of Rock 2024 4 av 6Karakter 4

Med sin unike visuelle estetikk og fengende musikk viste de at veien fra LA til Ekeberg er kortere enn en først ville antatt. Bandet som består av Remington Leith, Sebastian Danzig og Emerson Barrett, gjorde alt de kunne for å sørge for at fansen hadde en vanvittig god opplevelse.

Litt glamour på en torsdag

Publikum fikk servert en verden av teatralsk rock og dystopisk glamour. Vokalen til Remington Leith snodde seg gjennom låtene med lidenskap og råskap, mens Sebastian Danzigs riff og Emerson Barretts pulserende trommer skapte en bølge på bølge av lyd som skylte gjennom publikum.

Ny låt

Palaye Royale spilte en rekke av sine mer kjente låter, men det var deres flunkende nye single «Showbiz» som skapte mest begeistring hos undertegnede. For øvrig opplevdes konserten litt for ferdigprodusert og litt for innlysende planlagt, noe som gjorde at overraskelsesmomentene uteble.

Da Palaye Royale forlot scenen var det lett å se på fansen at bandet hadde levert en sterk forestilling, men for undertegnede maktet ikke bandet å skape den helt store eksplosjonen av glitter, konfetti og glam som jeg hadde ønsket seg. Palaye Royale sin unike blanding av sjangere og estetikk bød likevel på en trygg og varm atmosfære av rock ‘n’ roll i Moonlight-teltet.

Palaye Royale lovde for øvrig å komme tilbake til Norge i  november.

Fotogalleri: Johannes Andersen

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*