trueandtrue ute med ny hardtslående singel fra kommende EP

Foto: Henriette Sakrisvold
Oslobandet trueandtrue ligger så absolutt ikke på latsiden. Etter å ha utgitt flere enkeltstående låter, kommer de nå med første smakebit fra en kommende EP. Det er den dynamiske og hardtslående låten «Blindfold» som brøyter vei.

Låten blir å finne på debut-EP-en med tittelen Back into Quiet. En tittel vi regner med er relativ ironisk, i hvert fall hvis vi skal dømme etter «Blindfold». Rett nok starter den rolig med spoken word over klangfullt elektrisk fingerspill og neddempete trommer og bass. Men så braker det løs med et voldsomt hardcore-øs. Vi får vibber til tidligere norske hardcore-/screamoband som Silence the Foe og JR Ewing tilbake på starten av 2000-tallet.

Vokalist (og gitarist) Vincent Engebretsen (sist sett dansende på Tape Trash-konserten på Vaterland nylig) synger på overbevisende vis, alt mens bandet øser ut med gitar, trommer og bass. Når jeg nevnte dynamikken, står jeg inne for det, for det er en låt som veksler mellom det voldsomme og det rolige. Det liker vi! Vi liker også tanken på at bandet kommer med en EP, for dette er ett av de mest spennende nye bandene akkurat nå. Sjekk dem ut!

trueandtrue er:

Vokal/gitar – Vincent Engebretsen
Gitar – Simen Winje
Bass – Nicolay Kjærnet
Trommer – Gaute Andreassen Falch

«Save your sorrows for later darling/sit in the corner of the room/I’ve been talking with the blindfold on.»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*