Whales & This Lake – Alphagirls & Alphaboys ☿

Se musikkvideoen til den fantastiske låta Alphagirls & Alphaboys ☿ , fra nylig utgitt album Send a Man Down som disharmoni ga full score. Whales & This Lake med team har igjen komponert en kunstnerisk, flott og visuelt svært givende musikkvideo. Bør ses!

─ Låta handler om en del oppgitte skråblikk på diverse ting rundt oss. Valgkamp om norske verdier, hvor lett det er å brenne for ting kun på Facebook, biler, for å nevne noe, sier vokalist Hans Olav Settem.
Videoen er en hyllest til selveste Sunrise Land og laget av Espen Kopreitan Jensvold, som er på kvartlivskrise-tur til Japan. 
[iframe width src=»https://www.youtube.com/embed/fkybtce__-Q» frameborder=»0″ allowfullscreen><iframe width=»560″ height=»350″]
Whales & This Lake kan det med å levere kvalitet også live, faktisk av de beste på landets scener. De har en giverglede som få andre og selve låtene fremføres virkelig med stil. I morgen spiller de på Parkteateret og da er det bare å møte opp, for dette blir deres siste Oslo-konserter på en god stund.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*