Ane Brun ute med remiks av singelen Crumbs

Foto: Annie Brownhill
I dag er Ane Brun ute med en frisk og dansbar remiks av den fine singelen «Crumbs» fra det Grammis-vinnende albumet After The Great Storm, som ble sluppet høsten 2020.

«Crumbs» er remikset av svenske Martin Håkonsson, som er den musikalske trollmannen bak navnet The Small Crowd. Håkonsson har remikset, produsert og arrangert låter for artister som Liris Viljanen, Folke Nikanor og Barnet i Sverige de siste årene.

Om låtteksten forteller Ane Brun følgende:

«Jeg tror mange kan kjenne seg igjen i denne situasjonen. Det å gå inn i en relasjon med noen som allerede er i et forhold, er mer vanlig enn det mange kanskje ønsker å tro. Man ender opp med å spise smulene av et potensielt forhold, og forbli følelsesmessig sulten. Da jeg skrev denne sangen, tenkte jeg stadig på Nina Simones fantastiske versjon av The Other Woman, skrevet av Jessie Mae Robinson»

Torsdag 11. august er det mulig å få sett Ane Brun på konsertserien til ØYA PRESENTERER, kanskje «Crumbs» blir spilt da. Hvis du ikke har mulighet denne dagen er det planlagt to konserter på Sentrum Scene i september.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/07LFXREfrm2RmSJ5w5c737″ width=»100%» height=»180″ frameBorder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*