Er det duket for en Absurd Oppspinn reunion?

Energidrikk
Pressefoto
For mange hiphop-hoder er dagen i dag en gledens dag. Et gjensyn med to av Norges beste rappere fra den tidligere legendariske gruppa Absurd Oppspinn. Ikke bare det! De har teamet opp på en låt som er produsert av en minst like legendarisk produsent, nemlig Endless.

Fra sekundet du setter på den nye singelen «Energidrikk» med Mannigata (tidligere Gift/Venom) og Postal treffes du av lette og lekne toner. Teksten på den nye singelen er intet unntak. Lytterne blir servert en god dose humor, sarkasme og ikke minst masse multirim. Da Postal og Venom (Mannigata) gjorde seg bemerka som Abrud Oppspinn på scener og CD-plater på tidlig 2000-tallet, var de kjent for å være gode med pennen. Nå har de endelig sluppet ny låt sammen!

Coverart: Kristian Pettersen

Den nye singelen «Energidrikk» er produsert av Nesoddens egne Endless. I løpet av 3 min og 26 sek får vi servert tips om hvordan man kan sprite opp energidrikken, grave opp Hitler og søke ministerpost og mye, mye mer. De siste ti åra har ikke duoen jobba sammen. I 2012 slapp Gift (Mannigata) den Salvador Sanchez-produserte EP-en Mann i gata og Postal har det siste året sluppet en drøss med singler.

Så det er med stor glede at jeg setter på den nye singelen fra duoen. På sett og vis ser jeg på dette som en ny renessanse for Absurd Oppspinn. Sounden er selvfølgelig oppdatert, tekstene er bedre og samspillet mellom de to rapperne er fortsatt tilstede. Kan det være starten på fortsettelsen for Absurd Oppspinn? Det er jo lov å håpe!

Hør den nye låta til Mannigata og Postal her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*