Eva Weel Skram er ute med den nye låten «Tusen år»

Bilde av Eva Weel Skram
Foto: Pressebilde
Eva Weel Skram er ute med den nye singelen «Tusen år». Melodien  kom til henne i en drøm.

Siden 2016 har Eva Weel Skram sammen med ektemannen Thomas Stenersen holdt over hundre konserter i året, spilt inn en rekke singler og laget snart to album. Mange har nok hatt tid til å kjenne på viktigheten av nær familie i ukene som har gått. Det som har føltes som en uvirkelig tid, har på forunderlig vis også blitt et lite pusterom i en hverdag som iblant er så tettpakket at man glemmer å se dem man er glad i.

Teksten til «Tusen år» handler om å senke tempoet i et liv som stadig går fortere. Og om å få tid til å sette litt ekstra pris på de man har rundt seg.Cover til singelen Tusen år fra Eva Weel Skram

« jeg føler meg først og fremst som verdens heldigste som har fått holde på med det jeg elsker mest».

«Etter at sønnen vår ble født for fire år siden, har ting gått i et heseblesende tempo. Iblant føles det som om vi knapt har rukket å trekke pusten gjennom hele denne dyrebare tiden.

Men når jeg nå plutselig har hatt tid til å sette meg ned og se tilbake på disse hektiske årene, slår det meg at selv om det til tider har vært krevende, føler jeg meg først og fremst som verdens heldigste som har fått holde på med det jeg elsker mest, sammen med de to som betyr alt for meg, og jeg håper virkelig vi kan få fortsette slik; aller helst gjerne i minst tusen år til», forteller Eva selv.

Hør den ferske singelen her:
[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/66KuhcBWTYjDgBJb0NUtLm» width=»300″ height=»200″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*