Forcefed Horsehead slipper selvtitulert EP

Oslo-bandet tvangsforer brutal grind-punk til alle som vil ha. «Forcefed Horsehead» slippes i dag gjennom Negative Vibe Records.

Foto: Silvija Kuzet

Forcefed Horsehead er åpenbart et band med mange talenter. Ikke bare briljerer de på morbide ordspill, de har også klart å lage et høyeksplosivt lydbilde i et kaotisk grenseland mellom death metal, punk, black metal, post-rock, og prog.  Dagens gavepakke til massene er deres tredje utgivelse, og består av 3 låter som etter all sannsynlighet vil finne veien til deres kommende album. Deres debut-EP, «Oh! How I Hate The Earth», har rukket å bli syv år gammel, og deres første fullengder «Hunting Witches» ble gitt ut i 2015.  Disse verkene gikk ikke upåaktet hen, da bandet har fått dele scene med tungvektere som Cannibal Corpse, Cloud Rat, og Sulphur.

Apokalypsens fem ryttere

Et høyeksplosivt lydbilde i et kaotisk grenseland mellom death metal, punk, black metal, post-rock, og prog.

Bandet består av Rikard Jonsson (gitar), Arve Barsnes (bass), Pætty Wivegh (gitar),  Audun Mehl (vokal), og Kikken Vegsund (trommer). En ambisiøs sjangerblanding som nevnt over er ikke et prosjekt for sarte sjeler. Men Forcefed Horsehead er ikke hvem som helst; dette er drevne karer med erfaring fra band som Årabrot, Deject, Hombre Malo, Snakes in Southern Flames og Åsmegin. Vi gleder oss til den kommende plata!

Forcefed Horsehead på Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*