Ikkeno’ fuckboy opplegg!

Den nye skiva til Pasha er så oldschool at man bør kjøpe den på CD.

Foto: Promobilde

Det er under et år siden disharmoni intervjuet Pasha sist, og den gang kunne han ikke si noe om når og hvorvidt et album lå i horisonten. Men nå er «Park» her, og det er bra. Pasha er en ung oldschool ræpper. Han er en av de som har falt for en yngre variant av hiphopen og leverer varene med å gjenskape det i moderne tid. Likevel vil jeg si denne skiva er overraskende allsidig og variert. Her bør det være noe for alle.

Hunny og Delorean er rene nytelser og nært opp mot perfeksjon, om man skal si noe slikt finnes i musikk.

Pasha er full av energi noe som kommer tydelig til øret i låter som Blaze og Prettyboi Bounce. Likevel er det et overtall av chille låter. Hunny og Delorean er rene nytelser og nært opp mot perfeksjon, om man skal si noe slikt finnes i musikk. Sistnevnte har en nydelig basslinje man ikke hører så ofte i nyere tid. Her er det sjel og gjennomføringsevne gjennom hele albumet.

Gleden av et album

Før hadde alle «ekte» hiphop-album en god mengde med skits. Noen av de var ødeleggende og irriterende, mens andre kunne være mer minneverdig enn selve skiva. Pasha kjører sine fra konserter. Både kleine og humoristiske. Si hva du vil, men jeg liker det.

I moderne tid skal vi ikke glemme gleden av album. Jeg digger album og føler det er en mer helhetlig musikkopplevelse. Det er noe med spillelister som gjør det mye enklere å skippe låter. Særlig masete blir det når flere mener de skal være med å styre. Dette er et album man lett kan sette på og høre fra start til slutt. Tenker det kan være jævlig hyggelig til date. God stemning.

Likevel blir jeg ikke helt mett og tilfredsstilt. Noen av låtene føles litt korte, men dette er bare pirk. At man har lyst på mer er vel alt i alt et godt tegn. Neste gang bør det bli dobbelalbum.. med booklet!

Selv om albumet er nytt kjennes det ut som om man har hørt det før. En gang for lenge siden. Nesten så man blir noen år yngre. Som alltid er det godt gjennomført av Pasha. Virkelig ikkeno’ fuckboy opplegg!

Pasha – Park:  9 / 10

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/2aP64rw1lXk5MXaiEC5MNP» width=»300″ height=»380″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true»></iframe]

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*