KingSkurkOne med kunstnerisk musikkvideopremiere

Det er torsdag kveld 24.05.18 og KingSkurkOne inviterer til VIP-visning av sin nye musikkvideo til låta Tenker på deg.

Foto: Stillbilde fra musikkvideo / YouTube

Det er enda vår, men det kjennes ut som sommeren har vart mange uker ut i fra været. Et steinkast fra Sofienbergparken står KingSkurkOne og selger drinker på gata. Gode billige drinker hvor man gjør opp via Vipps. Anledningen er musikkvideopremiere i pop-up art gallery-stil. Dette er nytt for meg. Det føles som en posh dugnad eller kul 17.mai. Bak serveringen kunne man gå inn i et lite lokale som bare var et lite svartmalt rom med et stort lerret. Her ble musikkvideoen spilt på loop i 2 timer.

KingSkurkOne har gjort seg selv til et kjent navn med et utall låter om narkotika bruk og salg, nå viser han en ny side. Låta Tenker på deg er følsom og naken, det er musikkvideoen også. Og det er kanskje først når man ser musikkvideoen, man skjønner den er seriøs. KingSkurkOne er en dyktig ræpper, men kanskje ingen stor sanger. Likevel funker det. Det blir en del av pakka.

Naken

Det er flott å se litt normalisering av nakenhet.

Musikkvideoen er som tidligere nevnt naken. Med det tenker jeg ikke bare på de nakne kvinnene, men hvordan de fremstilles. Det føles som minner. Det er flott å se litt normalisering av nakenhet. Selv om det blir et virkemiddel, er det ikke sexy det skal være. Det er noe mer. Noe annet.

KingSkurkOne vet hva han driver med og pila peker nok oppover en god stund til. Musikkvideoen anbefales! Og skulle KingSkurkOne invitere til noe lignende igjen, bør du komme!

Se videoen her:
[iframe width= src=»https://www.youtube.com/embed/GgCUvhEpyLM» frameborder=»0″ allow=»autoplay; encrypted-media» allowfullscreen></iframe>»560″ height=»315″]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*