Keem One er ute med singelen og musikkvideoen «Har Sett»

Pressefoto
Keem One er et navn som har frekventert i det norske rapmiljøet siden tidlig 2000-tallet. Han var tidlig ute med å spre musikken sin på det da populære nettstedet hip-hop.no, og spredningen bar frukter. Enten som soloartist, en del av duoen Keem & Roma med tvillingbroren eller som 1/3 av gruppa Vanskapt Mannskap var hypen stor hver gang det kom ny musikk.

Det var stille fra Keem i noen år, før han som lyn fra klar himmel slapp The Lost Tapes tilbake i 2019. Det var en samleskive som inneholdt 12 eldre spor. Siden den gang har Keem One vært aktiv og sluppet flere singler årlig. I tillegg har han blitt en del av den norske supergruppa Halsbrann som blant annet slapp albumet «Aldri Enig» (2021) og sitt eget Humbrygg-produsert øl.

Fredag 1. september slipper Keem One sin første singel i 2023 med tilhørende musikkvideo. Låta heter «Har Sett» og handler om oppveksten i Groruddalen og hvordan livet var da og er nå. Låta er produsert Sebastian Løwer.

Se musikkvideoen til «Har Sett» her:
[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/LrbypdE64T8?si=85UWnSrzGm0F6o0b» title=»YouTube video player» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share» allowfullscreen></iframe]

Produksjonen er tidsriktig, med et lydbilde som danner bakteppet for teksten.

Keem fremfører teksten med en inderlighet og en velkjent flow. Han switcher mellom sårhet i stemmen til en noe mer braggadocious tilnærming til tider. Produksjonen er tidsriktig, med et lydbilde som danner bakteppet for teksten. Videoen er laget av Keem selv, med assistanse fra Christer Ruud og dronefilming av Frode Westad.

Hør låta på Spotify:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*