Label night med Toothfairy

Torsdag 08.11. ble disharmoni invitert til Toothfairys label night, (som også hadde sitt årlige julebord) på Musikkflekken i Sandvika. Arrangemanget var åpent for alle. Vi fikk servert flere godbiter fra deres nye og lovende artister.

Foto: Fabian Fjeldvik

På plakaten var disse annonsert: Ponette, SOFIA, Travelle og RebMoe. Med et lite + flere overraskelser.

Damene gir best inntrykk

JNS er en av overaskelsene og den som åpner showet. Vi får smakebiter fra albumet han nylig slapp «Rød». Rapperen bruker bare autotune og passer inn i dagens mengde. Han er publikumsnær og formidler låtene godt til et allerede stemningsfult publikum.

Av kveldens artister er det damene som gir best intrykk.

Hun har en utstråling som smitter, og opptrer helt fabelaktig.

17 årige SOFIA er neste på plakaten. Hennes debutlåt Fake It ble sluppet tidligere i høst og gikk rett i rotasjon på P3 og P1. Selveste NRK plukket også låten opp til sin nye nettserie for ungdom «Lovleg». Når SOFIA fremfører låten med sine tangenter og helt nydelige vokal, får jeg frysninger nedover ryggen. Utrolig vakkert.

Fra den ene til den andre, nesten bare godbiter. Når Ponette går på blir jeg nok en gang overbevist. Disse leverer hver gang. Og bør så absolutt oppleves live. Vokalen til Helene Svaland (som minner litt om Gwen Stefani spesielt kanskje under tiden med No Doubt) er noe helt for seg selv. Hun har en utstråling som smitter, og opptrer helt fabelaktig. Sammen med resten av bandet har de skapt et unikt lydbilde, som ikke kan sammenliknes med mange. De gir absolutt alt. Låtene, som de har så alt for få av, har snurret så mange ganger hos undertegnede dette året, at Ponette mest sansynlig vil få en plass i undertegnedes Årets lister. Konserten avsluttes med låten Freak og jeg er solgt.

[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube-nocookie.com/embed/9F49gQLNiCE» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe]

RebMoe

Jeg liker det lekne lydbildet hennes, viben, attituden og musikkstilen.

Når jeg først kom inn i lokalet tidligere i kveld var jeg nesten helt sikker på at Pasha, som også er en del av Toothfairyparaplyen skulle være en av overraskelsene dennne kvelden. At han skulle være med i I Don`t Speak French sammen med RebMoe. Men det skjedde ikke. RebMoe starter settet med å påpeke at dette er den første, og mest sansynlig siste soloopptreden før hun tar sangen helt alene. Selv om hun fint klarer det, må jeg innrømme at å foretrekke versjonen de har sammen.

Skulle gjerne fått en mye lengre konsert med RebMoe, men de få låtene hun leverer, leverer hun med glans. Jeg liker det lekne lydbildet hennes, viben, attituden og musikkstilen. Det er gøy å være på konsert med henne, nesten litt useriøst, samtid kvalitestfult. Det blir spennende å se hva fremtiden medfører videre for denne artisten. Ser i hvertfall frem til hun slipper flere låter.

Vi forlater Musikkflekken fornøyde etter en kveld fylt med veldig god stemning og mye bra musikk.

Takk til Toothfairy som inviterte oss.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*