Ny musikk fra Lazy Queen!

Foto: Pressebilde
Oslo-baserte Lazy Queen med ny singel. «Bid Geal» slippes i dag gjennom Eget Selskap.

I motsetning til hva bandnavnet skulle tilsi, lå ikke Lazy Queen på latsiden i det hersens år 2020. I løpet av fjoråret rakk den Oslo-baserte kvartetten å spille for fulle hus på Trondheim Calling og Off:Larm i Oslo, signere med Bergen-labelet Eget Selskap samt management-byrået Pick & Mix Management, oppvarmingsgig for The Dogs, samt en spillejobb på den amerikanske streaming-festivalen #iVoted, hvor de var booket som eneste norske artist og hvor de delte “scene” med artister som Billie Eilish og Fantastic Negrito.

EP rundt hjørnet

– En humørsyk og spradende «hyllest» til ignoranse, selvbedrag og stahet.

Ny musikk ble det også i fjor. I tillegg til overnevnte meritter ga bandet i 2020 også ut singlene “Throwaway”, “Sober”, “Gutted” og “Last Call”, som fikk plenty med entusiastisk omtale i både inn og utland.

I dag slipper Lazy Queen sin første singel av 2021, «Bid Geal». Låta omtales som «en humørsyk og spradende ‘hyllest’ til ignoranse, selvbedrag og stahet«. Sammen med «Gutted» og «Last Call» vil denne finne veien til bandets kommende EP, Get Home or Die Trying. Denne har slippdato 23. april, og  er bandets første EP siden den høyst likande A Sigh So Deep fra 2019. Vi gleder oss!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*