Ny musikk fra Ormskrik!

Foto: Pressebilde
Sugen på svartmalt thrash-metall fra Sandnes? Sjekk ut Ormskriks «Helheim», ute nå via Fysisk Format.

Ormskrik består av Gjøran Bårdsen (vokal), Anders Skjæveland (gitar), Tormod Hansen (gitar), Eirik Bakke (bass), og Kristoffer Fikstvedt (trommer). Den Sandnes-baserte kvintetten spiller blackened thrash, og har holdt det gående siden 2015.

I år kom nyheten om at bandet hadde signert med ærverdige Fysisk Format, og i februar fikk vi servert singelen «Descend Into Madness». Sist uke slapp de oppfølgeren «Helheim», som er smakebit nummer to fra deres første fullengder, som etter planen skal slippes 5. juni.

All grunn til optimisme

Dette lover godt for Ormskriks nært forestående debutalbum.

«Helheim» er en norskspråklig låt som handler om (døds)riket til den norrøne gudinnen Hel. Den litt over fire minutter lange bangeren har noe for alle og enhver; her serveres alt fra hardcore-aktig vokal til bass-soloer og Maiden-klingende melodier.

Låta er, i likhet med det selvtitulerte debutalbumet for øvrig, produsert av velrennomerte Daniel Bergstrand ved Dugout Productions og mikset av Lawrence Mackrory ved Obey Mastering. Den velrennomerte Bergstrand har jobbet med band som Behemoth, In Flames, Dark Funeral, Dimmu Borgir og Meshuggah, så dette lover godt for Ormskriks nært forestående debutalbum. Vi gleder oss!


Lyrikkvideo til «Descend To Madness», utgitt 06.02.2020 via Fysisk Format

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*