OR feat. Manuela Hofer – Keep On Trying VIDEOPREMIERE

Pressefoto
PREMIERE: Manuela Hofer har gått sammen med den London-baserte elektronikaduoen OR, som har lekt seg frem til tre nye og svært flatterende versjoner av Hofers låt «Keep On Trying». I dag har vi gleden av å overvære premieren på musikkvideoen til  trip hop- remixen av «Keep On Trying».  I morgen slippes EP-en.

Multikunstneren Manuela Hofer er ikke fremmed for å gjøre ting selv. Tekst, melodi og vokal, såvel som platecover og musikkvideo bærer med fordel hennes signatur, og i tillegg er hun som regel tungt involvert i produksjonsprosessen.

Manuela Hofer deltar både auditivt og visuelt

Ved å være så til de grader delaktig i både det auditive og visuelle, maksimerer hun sitt eget uttrykksmessige potensiale, og vi kommer tettere på Manuela Hofer og hennes visjon.

Fungerer som et prakteksempel på at alt kler den smukke.

Selv om EP-en Keep on Trying ikler Hofers allerede utgitte singel tre nye og vidt forskjellige drakter, er det ikke dermed sagt at det går på bekostning av hennes kunstneriske integritet. Tvert imot viser det kun hvor allsidig og anvendelig musikken hennes er, og fungerer som et prakteksempel på at alt kler den smukke.

Cover: Manuela Hofer
Tre undersjangre

EP-en tar oss igjennom tre undersjangre av elektronisk musikk. Henholdsvis, trip hop/downtempo, house og funk.

Produsentduoen OR, bestående av Olivier Cohen og Roland Vongo sørger for en industriell innpakning på ekte UK-vis, som med et melodisk instrumentalhook i samkvem med Hofers varme oppfordringer om ikke å la seg knekke, skaper et spirituelt og nærmest mystisk lydlandskap som opptrer i alle de tre låtene.

Fikk skryt av regissørnestor Harald Zwart

Som nevnt, står ikke Manuela Hofer kun for det musikalske ved denne utgivelsen, men også coveret til EP-en, samt redigering av de tilhørende musikkvideoene.

[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/OYZRovDYFg8″ title=»YouTube video player» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe]

Ikke bare blir dette vakkert formidlet gjennom denne EP-en, men også manifestert gjennom Manuela Hofers meritter på nye arenaer

Noe særlig forutgående erfaring med videoproduksjon har hun imidlertid ikke, men for hennes debut i august med videoen til låta «Shelter» som hun, Norwegian Giants og Electro Spectre sto bak, fikk hun skryt av regissørnestor Harald Zwart. Også den nylanserte videoen indikerer at den positive omtalen var høyst berettiget.

«Keep On Trying» handler om å holde motet oppe, fortsette å prøve, selv når ting er vanskelige, utfordrende og krevende. Det går til slutt. Ikke bare blir dette vakkert formidlet gjennom denne EP-en, men også manifestert gjennom Manuela Hofers meritter på nye arenaer. Så fortsett å prøve, Manuela! Det kommer det åpenbart mye godt ut av.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*