Keem One kunne ikke gitt mer faen!

Foto: Kim G Høiberg/Kim Erikssen
Keem One slipper en låt for folk som er lei av selfier, ferie/familiebilder og diverse patetiske statusoppdateringer.

På tidlig 2000-tallet var Keem One kjent for sin frekke, humoristiske rapstil. Folk flest husker han kanskje best som en av rapperne som slapp undergrunns-klassikeren «Vi liker deg ikke« sammen med tvillingbroren Roma og Dirty Opplands OnklP og Jaa9.

Låta gikk viralt i Norge og ble spilt ihjel på diverse fester i alle landets kriker og kroker. Keem & Roma ble fort en internettsensasjon med sine hardtslående punchlines, litt banale humor og ikke minst flerfoldige disselåter.

Foto: Christer Rud
Nå er Keem One tilbake for fullt!

Keem & Roma ble fort en internettsensasjon med sine hardtslående punchlines, litt banale humor og ikke minst flerfoldige disselåter.

Etter noen års pause fra musikken dukka det plutselig opp en ny låt på Keem One sin Spotify-profil i 2019, «Jazzfestivalen«. Låta var orkestrert av Keem og ble gjestet av Big Daddy Karsten, Ubåt, Damien, Sirius, Doni Mula, Roma, SVNR og Jaa9. Et stort ensemble av kjente navn for den gjengse rapfan i Norge.

Keem One var endelig tilbake! Siden den gang har han sluppet flere singler, musikkvideoer og blitt en del av rapgruppa Halsbrann som slapp fullengderen Aldri Enig i sommer (NB! de er også ute med eget øl!).

Foto: Kim G Høiberg/Kim Erikssen

Fredag 17. september er Keem One aktuell med den nye singelen «Kunne ikke gitt mer faen«. Selv beskriver han den som «en låt for folk som er lei av selfier, ferie/familiebilder og diverse patetiske statusoppdateringer«.

Med produsent Damien (Halsbrann) bak spakene lover han at det er stor sjanse for at du finner deg selv nynnende og nikkende i takt allerede etter første gjennomlytting. Sjekk ut «Kunne ikke gitt mer faen» på Spotify!

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*