Videopremiere – Ozias filosoferer rundt menneskelig kontakt i en digital verden

Foto: Tore Odiin
For et par uker siden slapp Ozias singelen «Kontakt» via plateselskapet IRMC. I dag, torsdag 2. september, slipper han en Peivend Ghayor-regissert video til singelen.
Foto: Tore Odiin

Videoen slippes på BLKSTD sin YouTube-kanal. BLKSTD er rapkollektivet som blant andre Ozias er en del av. De har oppnådd suksess med Spotify-listinger, blitt lista på P3X og YLTV. Ozias har på kort tid blitt kvalitetsstemplet av flere seriøse aktører i bransjen.  Nå gjør han seg klar til å slippe en EP i september og han sparer ikke på kruttet (det er bare å glede seg!). Neste singel «Ørken» slippes fredag 17. september.

Se videoen til «Kontakt» her:

[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/oi1_a00vFRs» title=»YouTube video player» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe]

Videoen til «Kontakt» er regissert av Peivend Ghayori, en 24 år ung freelance filmskaper som har skrevet, filmet og regissert ett lite utvalg uavhengige kortfilmer og musikkvideoer for kanalen sin «Ghayori filmkompani». Med ett aktivt bruk av kamera som historiefortellende verktøy skaper han audiovisuelle fortellinger om det moderne mennesket sett gjennom samtidskulturens blikk. Sexavhengighet, Det teknologiske mennesket, og forelskelse i en overseksualisert verden, ingen tema er for dyp til å utforskes for pennen til Peivend.

Hør «Kontakt» på Spotify:

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/track/01L9q7dFY0G0ptNKAWu4pN?theme=0″ width=»100%» height=»380″ frameBorder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*