Reckless Souls med første smakebit av nytt album

Promobilde av Reckless Souls
Foto: Promobilde
Trondheims-bandet Reckless Souls er ute med første smakebit fra sitt kommende andre album.

Reckless Souls er en rocke-firkløver fra Bartebyen, som slapp sitt debutalbum What About Us sent i 2018. De har ikke ligget på latsiden det siste året. De har endret litt på bandbestningen og brukt utallige timer i studio. Nå er de klare til å presentere låten «All of Nothing» som er en smakebit på bandets naturlige evolusjon og album som kommer etter sommeren.

Coverart av Reckless Souls singel All of Nothing
Foto: Coverart
All of Nothing – Alt i ingenting

Om den nye låten sier de følgende: Man forbinder forhold med nærhet, gjensidighet og ikke minst kjærlighet. Man kommer veldig tett inn på hverandre. Men det er ikke alltid at det holder seg rosenrødt og fantastisk. Å se et forhold utvikle seg til å bli noe giftig og farlig er tøft. Kanskje man ikke klarer å se det selv, eller ønsker å akseptere at romansen henger i en tynn tråd. Man gjør det man kan for å redde forholdet og hverandre, uten hell. Det forblir en evig sirkel med vonde følelser.
Men til tross for at man blir såret gang på gang, gjør man alt man kan for at alt skal gå bra til slutt. Man kan fort tenke seg basert på denne beskrivelsen at vi snakker om en skikkelig trist kjærlighetsballade, men den gang ei. Reckless Souls uttrykker disse tøffe følelsene med en tøff, stødig og fengende rockelåt som gjør seg like godt på anlegget i den lokale rockepuben, som framført på ordentlig arenakonsert.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/track/6yrrmr6Pyv6VsokJXRcquM» width=»300″ height=»380″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*