Metalcore-rockerne i Anchors slipper singelen «Born Blind»

Pressebilde av Anchors
I kjølvannet av singlene «Take a Breath» og «Machine» kommer nå nok en låt fra Oslo-bandet Anchors, nemlig «Born Blind». Er du fan av band som While She Sleeps og Parkway Drive er nok dette midt i blinken for deg!

Anchors oppstod da vokalist Mats Naalsund og gitarist Andrew Haugstad traff hverandre i studietiden på Noroff i Oslo. De knyttet gode bånd over sin delte interesse for metall og låtskriving. Bandet ble i 2019 komplett da bassist Nicolò Cavallaro og trommeslager Joakim Mangersnes ble med på laget.

Naalsund har som hovedfokus å utarbeide relaterbare låter med tilknytning til utfordringer mange kan kjenne seg igjen i. Haugstad på sin side er primus motor bak bandets sound, og nevner blant annet While She Sleeps og Parkway Drive som store inspirasjoner. Det unike samspillet mellom Cavallaros prog-inspirerte rytmikk og Mangersnes’ trommegroove setter prikken over i-en på det som skal bli et av hovedstadens metal-band å følge med på i tiden fremover.

Anchors coverart av singelen Born Blind, Cover av design Mats Naalsund
Foto: Coverart av Mats Naalsund
Kreativ tenking og en «D.I.Y.» holdning

Dagens rykende ferske låt, den hardtslående «Born Blind», er den fjerde singel fra Anchors’ kommende debutalbum, metallåten oser av energi.

Oslo-bandet er nå i full gang med produksjon av debutalbumet sitt, og ser frem til slipp denne sommeren. Dagens rykende ferske låt, den hardtslående «Born Blind», er den fjerde singel fra Anchors’ kommende debutalbum, metallåten oser av energi. Fra det lekne og dynamiske forholdet mellom bass og gitar til den solide vokalen og teksten til frontmann Mats Naalsund, er det mye å like med «Born Blind».

— Born Blind er en låt om hvordan det er å ha noen i livet sitt som er uviten om alt det gode i både mennesker rundt seg og omgivelsene sine… Og det å løsrive seg fra dem, sier Naalsund.

Anchors har tidligere spilt på Parkteateret, og planlegger flere konserter så fort COVID-restriksjonene løftes. Bandet krysser fingrene for å kunne spille live som planlagt på Storgata 26, 30 juli.

— Jeg er veldig takknemlig for at vi får tatt opp nå i det hele tatt. Vi er alle lei COVID og restriksjonene som kommer og går. Men med litt kreativ tenking og en «D.I.Y.» holdning, kommer man ganske langt, avslutter gitarist Andrew Haugstad.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*