Gamle-Eric med hardtslående trap track

Foto: Thel Whirh (Nisju)
I morgen slipper Gamle-Eric låta «Galger» ft. Damien. Låta er en hardtslående trap track om oppvekst under harde kår, mestring av livet og hvor ingenting skal stoppes før man er på topp. Musikkvideoen til låta ble sluppet i går og kan ses allerede nå.

«Galger» er mastret av svenske Cosmos mastring. Gamle-Eric sin del i musikkvideoen er filmet og redigert av NISJU, mens Damien sin er filmet av Keem one.

Bygger hverandres solokarrierer

De jobber med å bygge opp hverandres solokarrierer samtidig som de samarbeider.

Gamle-Eric kommer fra Stavanger og fokuserer på norsk hardtslående, aggressiv trap, som er en undersjanger til hip hop fra sørstatene.

Urørt har anbefalt musikken hans og han har blitt spilt på P3. I tillegg har han fått plassering på store spillelister, som New Music Friday, Norsk rap og Norwegian rap. Sistnevnte er spillelisten til NPS hvor låta «Evig», som ble begynnelsen til rap-kollektivet Sailorgæng. «Evig» ligger fortsatt på spillelisten etter at den ble sluppet i fjor. I et intervju med NPS har kollektivet forklart at de ikke kommer til å bli en gruppe, men mer et kollektiv som Asap Mob. De jobber med å bygge opp hverandres solokarrierer samtidig som de samarbeider.

Tidligere har Gamle-Eric samarbeidet med flere om å lage låter. Blant andre 46Simmy og Benji aka BigboyBenjji. Denne gang ble det samarbeid med Damien, som bidrar i et gjestevers.

Damien regnes blant Norges største usignerte rappere, og har blitt kjent for sine tekniske ferdigheter og superraske flows. Han har skaffet seg en fanskare over hele verden og bikket hele 5.5 millioner streams på Spotify alene. Han er blant annet kjent for låtene «Speedster» og «The joker», som er UFC-fighteren Jack Hermanssons offisielle anthem.

Mye snadder på gang fra Stavanger, vi ser frem til å følge veien videre.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*