Schläger-dronningen Carola i Oslo Spektrum

Carola @Oslo Spektrum 2023 (Foto: Willy Larsen)
Sveriges store yndling Carola spilte forrige lørdag i Oslo Spektrum.

Hennes pågående «4 Faces»-turne tok igjen turen innom Oslo lørdag 2.sept. Carola gjestet også Rockefeller tidligere i vår og leverte da et mer rocke-inspirert sett av låter.

I Oslo Spektrum denne kvelden var det derimot de store popslagerene hennes som var hovedfokus, selv om det er en viss overlapping i låtsettene hennes. Det var godt med folk i Spektrum, men ikke helt utsolgt.

Carola @Oslo Spektrum 2023 (Foto: Willy Larsen)

Carola er en helproff artist, rutinert til fingerspissene, så når hun oppskalerer showet sitt til arenaformatet, inkludert dansere og pyro (og en gigantisk vindmaskin selvfølgelig), så er det jo nesten nødt til å bli en bra totalpakke for fansen i salen. Hun synger bra, har meget bra publikumstekke og ser fantastisk ut til å nærme seg 60 år!

Carola @Oslo Spektrum 2023 (Foto: Willy Larsen)

Pop-delen av «4 Faces»-turneen avsluttes for øvrig med storkonsert på Gröna Lund i Stockholm 14.september, for de som eventuelt vurderer en Sverige-tur.

Det skal på tampen nevnes at Carola er en meget fotografvennlig artist (i motsetning til de fleste større artister), men dessverre satte arrangøren også denne gangen strengere begrensninger rundt fotografering enn artisten selv ønsket. Uansett fikk vi en del blinkskudd fra de første låtene som du kan se under.

Alle foto: Willy Larsen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*