Hva er det som spiser meg om natten ute med dobbelsingel

Estetikk: Martin Losvik
Hva er det som spiser meg om natten, eller HEDSSMON om du vil, er ute med to nye låter fra noe som er spiren til et nytt album. Et album som kommer i løpet av 2024.

De to karene i HEDSSMON, Klish og Erling Ramskjell, ligger ikke på latsiden. I fjor høst ga de ut det strålende albumet Radikal Merkelighet 2, og nå er de tilbake med låtene «Partytics» og «Sein Sommer Overload». Begge låtene er sterkt badet i de karakteristiske tonene fra et Vox-orgel.

De snedige ordspillene, som vi fikk i gode doser på debutalbumet, materialiserer seg allerede i låttittelen på den første låten «Partytics». Låten består av herlig koring på refrenget, elgitar, trommer, bass, det før nevnte orgelet og vokal fra vekselvis Klish og Erling Ramskjell. En artig låt, rett og slett.

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/track/4iXL07urU2KH5AIPnwbdfB?utm_source=generator» width=»100%» height=»152″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

«Sein Sommer Overload» ruller fint avgårde med orgelet i forgrunnen, bassen i øret, trommevisp og de to herrene i fin vokal vekselvirkning. «Skjønne aldri linjan, bare det som står mellom«, rapper Klish i kjent stil, mens Erling ytrer «Føkk våren, føkk høsten nu.»

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/track/00GuxVtMlOniPZ21HYOqpH?utm_source=generator» width=»100%» height=»152″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

«Du må dø i nuet førr å lev‘», hevder herrene, og vi slutter aldri å forundres og gledes over hvilke gode og originale ordkunstnere de er. Når musikken i tillegg spiller på lag, må det bli bra. Vi gleder oss veldig til å høre mer fra karene i HEDSSMON.

PS. Jon-Are Masternes aka Klish slipper debutboka «Det som spiser meg – min historie om autisme og utenforskap» 6.oktober og Erling Ramskjell skal ut på soloturné i høst.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*