Sommerøya i Ekebergparken

Sensommer, frodige grøntarealer, nydelige utsiktspunkter over Oslofjorden og forhåpentlig veldig godt vær!

Promobilde

Sommerøya er festivalen som fremmer elektronisk musikk. Den har holdt til på flere ulike steder ikke langt fra Oslofjorden. I sitt niende år arrangeres Sommerøya på Svenskesletta også kalt Hundesletta, som er en del av Ekeberg kulturpark fra 17. – 18. august.

Unik festivalfølelse

─ Sommerøya har en helt unik atmosfære. Ekeberg kulturpark vil definitivt løfte den intime og unike festivalfølelsen våre gjester setter så pris på», sier en entusiastisk festivalsjef Anton Solberg.

Helt siden 2010 har festivalen invitert store DJs og fremadstormende artister

Helt siden 2010 har festivalen invitert store DJs og fremadstormende artister, innen house, techno og elektronika. I tillegg drar de frem spennende kunstprosjekter hvor flere samtidskunstnere får pregsette festivalområdet med installasjoner, utstillinger og performance. Som festivaldeltaker får du også tilbudt et kunnskapsprogram hvor det inviteres til aktuelle debatter og foredrag gjennom hele helgen.

─ Sommerøya har alltid hatt en unik location. Årets festival kommer til å overgå det meste med fantastisk utsikt over Oslofjorden og med skogen tett på, sier presseansvarlig Tina Marie Borgholt.

Disharmoni var på Salt i fjor, kan ikke annet enn å se frem mot ny runde i år. Skogen og utsikten vil passe festivalen godt.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*