Stenz har fått med seg Paria på den harmoniske singelen «LALALA»

Foto: Pressefoto
Stenz og Parias nye singel er et friskt pust! «LALALA» er ute i dag gjennom Bøl Records.

Stenz er en rapper, låtskriver og hobbysanger fra bøgda. Det siste tiåret har han bodd i hovedstaden, hvilket har gjort ham til en hybrid mellom by- og bygdemenneske. Musikkhobbyen begynte i møtet med Arifs «Kom Så Tok Færdiih». Han fikk øynene opp for norsk rap, og lidenskapen for låtskriving blusset opp for alvor. Hans første utgivelse var konsept-EPen Et O.B Liv, som ble utgitt i 2016. To år senere kom nok en konseptuelt orientert EP, Hedmark, som er basert på Stenz sitt eget liv.

Paria er en artist/låtskriver/produsent med Iran som fødeland. Hun har vokst opp mange forskjellige steder, og har i skrivende stund Oslo som hjemsted. Musikkarrieren begynte i 2017, og debutsingelen 91 ble listet på P3. Låta tok henne til semifinalen i Urørt. Hennes neste utgivelse var den selvproduserte EPen Popsicle, som ble etterfulgt av en rekke festival-gigs i Norge. For mange er hun kjent etter å ha hatt med et par låter på sesong 2 av Netflix-serien «Hjem til Jul».

De to møttes i musikken i 2015, og er i dag samboere som mekker musikk sammen. Sammen har de nå gitt ut «LALALA», og resultatet er et fett stykke musikk.

Foto: Coverart
Følelser i fokus

Selv om ingenting forklares i klartekst for lytteren, vil de fleste fange opp hva som ytres.

«LALALA» starter med en deilig «oooh ooh-o»-vokal og et sample som høres ut som det spilles baklengs. Dette er DEILIG! Dette er noe nytt, et friskt pust! Låta føles som om den kunne fungert helt ypperlig som et acapella-spor, men den er perfekt balansert med trommer, samples, bass og vokal i sin nåværende form.

Ord som «følte meg naken» og «jeg visste det før du sa det» forteller meg hva «LALALA» handler om. Det er følelser som står i fokus. Selv om ingenting forklares i klartekst for lytteren, vil de fleste fange opp hva som ytres. Et ønske om å ikke miste en man er glad i, når den andre parten ønsker det motsatte.

Det er ikke så mye mer å si enn at «LALALA» kan og bør sjekkes ut her:

https://open.spotify.com/track/31anRsgmtWvUWNkGoLasdW?si=3f35a5bf12004db1

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*