Vi gir bort billetter til Stian Westerhus på Nasjonal Jazzscene

Førstkommende fredag kan du oppleve en såkalt elektroakustisk supernova, når Stian Westerhus rigger opp til bestillingsverket «V». Noe man bare ikke kan gå glipp av hvis man setter pris på det samtiden har å by på.

Den etterspurte komponist, gitarist og utsøkte vokalisten utfører bestillingsverket i anledning Nasjonal Jazzscenes sesongåpning. Ikke nok med det, men med seg har han Helge Sten også kjent som Deathprod (buchla og synth), Ståle Storløkken (flygel og synther), Frode Haltli (akkordeon) og Erland Dahlen (trommer). Kommer til og bli en samtidsfest uten like, med sjangerfri musikk i et verk for historiebøkene.

«En elektroakustisk supernova, en dundrende, hvesende, puffende mekanoakustisk galatisk maskin som svetter olje og puster metall mens den spytter ut englekor som faller sakte mot jorden,» som Nasjonal Jazzscene så fint beskriver.

Vi deler ut to billetter til fredagens konsert

Tagg en venn i kommentarfeltet under innlegget på Facebook, så er du med i trekningen.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/artist/5ZXFBZdkFmb4aDmmvytDgJ» width=»300″ height=»380″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true»></iframe]

Hjemmeside

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*