Tons of Rock 2023: Municipal Waste på Moonlight Stage

Municipal Waste @ Tons Of Rock 2023 Dag 1 (Foto: Luis Benitez Ruiz)
Municipal Waste var en av underdogene på festivalens første dag, og de slo virkelig fra seg! Både band, publikum og vakter leverte til 10 i stil.

Vurdering

Municipal Waste live på Tons of Rock 2023 5/6Karakter 5

Richmond-bandet Municipal Waste har gitt ut solide thrash-utgivelser siden de ble dannet i 2001. Bandet har på mange måter vært i fortroppen på den moderne bølgen av thrash-metal. I dag består bandet av Tony Foresta (vokal), Ryan Waste (gitar), Nick Poulos (gitar), Phil «LandPhil» Hall (bass) og Dave Witte (trommer). Bandet beskrives ofte som en miks av Anthrax, Suicidal Tendencies og tidlig hardcore.

Energisk thrash

Fra første strofe av «Demoralizer» byr bandet opp til fest og de ser seg rett og slett aldri tilbake

Bandet er kjent for energiske show med rask og aggresiv metal, med det klassiske thrash-soundet, og da bandet inntok Moonlight Stage klokken 19:15, til en heltent skare av fans inne i teltet, holdt de ikke tilbake. Publikum ropte sitt slagord mot bandet; «Municipal Waste – is gonna f**k you up!», og bandet holdt ikke tilbake. Det var fullt firsprang fra første sekund og det tok ikke lang tid før Foresta kommanderte publikum i den ene circle-piten etter den andre. Fra første strofe av «Demoralizer» byr bandet opp til fest og de ser seg rett og slett aldri tilbake. Det er et angrep, men i beste trash-ånd er det samtidig en real fest.

Municipal Waste @ Tons Of Rock 2023 Dag 1 (Foto: Luis Benitez Ruiz)

Tidvis føler du deg som om du befinner deg i San Fransisco på midten av 80-tallet og bader i fet trash fra «the Bay area»

Municipal Waste er samspilte og leverer nøyaktig som ryktet har fortalt. Tidvis føler du deg som om du befinner deg i San Fransisco på midten av 80-tallet og bader i fet trash fra «the Bay area». Vaktene måtte hanskes med crowdsurfer etter crowdsurfer, og gjorde så med et smil – det ble vel nesten mer en konkurranse enn en jobb etter hvert. Smilene satt løst både blant publikum og band, og det virket som regndråpene fra tidligere på dagen var fullstendig glemt. Fra låt nummer to, «Breathe Grease», gikk det slag i salg med massive bautaer av låter, og fansen sugde til seg alle inntrykkene og bidro sterkt til å forsterke opplevelsen.

En real fest

Municipal Waste var en av underdogene på festivalens første dag, og de slo virkelig fra seg! Liker du trash, så bør du oppsøke disse ved neste mulighet.

Demoralizer

Breathe Grease

Beer Pressure / The Thrashin’ of the Christ

The Thrashin’ of the Christ / Poison the Preacher

Grave Dive

You’re Cut Off

Sadistic Magician / Slime and Punishment

Under the Waste Command

Headbanger Face Rip / Blood Vessel

High Speed Steel

Wave of Death

Crank the Heat

Born to Party

 

 

Fotogalleri: Luis Benitez Ruiz

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*